19. lipanj 2018
 English (United States) Hrvatski (Hrvatska)
O nama  
Obavijesti
Prestanak proizvodnje 2T Motora - 14. srpanj 2015

Poštovani, prestala je proizvodnja 2T Motora, te više nismo u mogućnosti isporučiti ih.

 
 Ispis   
Nekoliko riječi o nama ...
 Poštovani posjetitelji , sa ponosom Vam predstavljamo našu tvrtku Marizo d.o.o. !

     Osnovana je 02.svibnja 1994.god.u Krku, od strane Zorana Špoljarevića i Marina Karabaića.Prilikom otvaranja tvrtke primarna djelatnost  tvrtke bila je popravak (servisiranje) brodskih motora i pogona, brodskih uređaja i električnih instalacija, a nakon preseljenja u novi prostor obuhvaćena je i prodaja nautičke opreme. 

    Tvrtka ima deset zaposlenika. Od toga su: tri samostalna majstora mehaničara (specijalista), tri pomoćna mehaničara, jedan električar, jedan skladištar i dva administratora.Posjedujemo ovlaštenja i potrebne certifikate o tehničkoj obuci  za motore: Volvo Penta, Mercruiser, Yanmar,Mercruiser Cummins Diesel, Nanni diesel, Mercury, Mariner, Tohatsu, Yamaha, Honda, te Evinrude E-TEC , te se svake godine pohađaju školovanja i obuke za navedene vrste motora, gdje naša tvrtka aktivno sudjeluje.

     Od Hrvatskog registra brodova posjedujemo certifikat o servisu, popravku, ugradnji i dijagnostici brodskih motora do 1000 kW, kao i certifikat o servisu, popravku i ugradnji brodskih propulzija i električnih instalacija (cert.br. 02-001254/022463).Za grupaciju motora Mercury imamo status Servisnog centra.Posjedujemo kompletan specijalistički alat za sve vrste gore navedenih motora, kao i dijagnostičke uređaje i kompjutere.
     Profesionalan pristup, te kvalitetni i pošteni rad omogućili su nam izgradnju vlastitog poslovnog prostora u kokjem se nalaze prodavaona nautičke opreme i nova servisna radionica, na adresi Vršanska 26/ E u Krku. Asortiman opreme je raznolik i sadrži sve potrebne servisne dijelove za navedene vrste motora koje servisiramo, kao i široki spektar opreme za plovila, boja i lakova, NAVMAN i NORTHSTAR elekronskih uređaja  kao što su razni Fishfinderi, te GPS uređaji, punjači akumulatora, akumulatori, konopi, pribor za vez i privez, lanci, bokobrani, brodski i vanbrodski motori,program za jedrilice i još puno toga. 
   01.04.2005. je otvorena poslovnica u Cresu, u marini ACI Cres, koja je također ovlašteni servis za navedene motore, koji djeluje u sklopu tvrtke Marizo d.o.o. Krk. Odličnom koordinacijom omogućujemo svim našim klijentima brzu i sigurnu isporuku djelova i opreme (u roku jednog dana), a u određenim situacijama i isti dan ako se radi o hitnoći. Upravo iz razloga što djelujemo na dvije lokacije, jedini u Hrvatskoj možemo ponuditi najbržu podršku na širokom akvatoriju cijelog otoka Krka, te Cresa i Lošinja. Dobra organizacija i pošten rad kroz protekle godine su nam omogućili da na sjevernom Jadranu zauzmemo visoko teće mjesto po prodaji djelova  kod naša dva glavna i najveća dobavlječa robe.
         Nije na odmet navesti da našu ozbiljnost može potvrditi i postojeća suradnja sa npr.   Jadrolinija Rijeka; “Luka” Rijeka ; HRM-MORH Postrojba za Specijalna Djelovanja ; MUP RH ;   te granične policije Umag i Mali Lošinj . Također sa ponosom predsavljamo da smo jedini servis u RH koji izvode sve vrste popravaka na Volvo Industrijskom programu. To su npr. generatori, drobilice, mašine za bušenje tunela, lokomotive i sl. Pa smo i na tom polju napravili odličnu suradnju sa firmama kao što su HŽ ( Hrvatske Željeznice ) , Luka Rijeka, te monoštvo manjih građevinskih firmi.
      Iz gore navedenih opisa slobodni smo zaključiti da je Marizo d.o.o. vrlo perspektivna tvrtka, te da želi zauzeti visoko mjesto u svijetu nautike i postavljanja novih i viših standarda servisiranja plovila i motora. I da je zbog odlične komunikacije sa svojim dobavljačima, dovela do toga da se klijentima pruži kvalitetno servisiranje plovila i motora te podrška cijele godine!
                                                              PLOVITI SE MORA...
 
 
 Ispis   
Copyright 2009 by MARIZO d.o.o.   |  Izjava o privatnosti  |  Uvjeti uporabe